Blog,  Tinderdejter

Stannade kvar över natten

Igår var jag på en tinderdejt som avslutades med hett sex och att jag stannade kvar över natten. När jag vaknade bredvid killen på morgonen helt naken så kände jag mig otroligt kåt. 

Han var också vaken och låg och tittade på mig. Jag smekte mig själv mellan benen och jag var otroligt våt. Jag tittade han i ögonen och sa att jag är jättevåt, förde upp handen till min mun och smakade på mina safter. 

Han log mot mig och sa – Får jag också smaka? 

Han sög på mina kladdiga fingrar och drog sen mig tätt intill honom. Jag kände hur hård han var och hans kuk hamnade precis vid min öppning. Vi låg och kysstes intensivt ett tag samtidigt som hans hårda kuk lekte vid min öppning och vi blev bara kåtare och kåtare. 

Helt plötsligt utan förvarning så tog han tag i mina höfter och tryckte in hela kuken i mig med en kraftig stöt. Jag skrek till av njutning och han log sexigt mot mig med en busig blick. 

Han rullade runt mig på rygg samtidigt som hans hårda kuk fortfarande var inne i mig. Han började stöta med hårda djupa stötar där han låg över mig. 

Det blev en väldigt härlig morgon och jag fick orgasm två gånger innan jag åkte hem till mig igen. 

Jag vet inte om jag kommer träffa han igen, vi pratade inte något om det innan vi skildes åt. 

Bara tiden får utvisa. 

Puss och kram Amanda