Blog,  Tankar

Sex på spännande platser

Vart gillar du att ha sex?

Jag älskar att knulla spontant på andra platser än hemma.

Visst är det fantastiskt när man är ute med en kille och blir riktigt kåt, han drar in mig i en gränd, en park eller något annat ställe där det är lite dolt. Jag får först suga hans kuk innan han tar mig hårt bakifrån.

På sommaren är det perfekt när man kan ha en kjol på sig och bara ett par små trosor under. Åker vi buss eller sitter på bio så kan han lätt låta sina fingrar leta sig in under mina trosor och smeka mig utan att någon märker något.

Vi är ute på promenad, vi sätter oss på en parkbänk, jag sitter gränsle över han med hans kuk i min fitta, det syns ju inte då kjolen täcker.  När det inte är någon i närheten så kan jag rida han. Jag slutar om det närmar sig någon och börjar igen när personen gått förbi.

Puss och kram Amanda