Blog

Kom och väck mig

Vi hade bara setts en gång. Träffats genom en dejtingsida och varit på en promenad tillsammans. Njutit av vårens första värmande sol. Då vi sade hej då lutade han sig fram och pussade mig, pussarna blev till ett par kyssar och det kändes bra. Han kunde kyssas.
Nästa gång vi skulle ses var på kaffe hemma hos honom. Han bad mig komma och väcka honom på förmiddagen eftersom han jobbat natt. Han hade skickat ett sms på morgonen att dörren stod öppen och jag kunde gå in.
Det var inga problem att hitta dit. Kändes lite fånigt att gå in i ett främmande hus men jag gjorde det. Tog av jacka och skor och smög uppför trappen till sovrummet. Han sov. Naken. Hade sparkat av sig täcket och jag tittade på honom. Han var snygg.
Jag gick fram till sängen och sade “God morgon” Han sträckte på sig och log innan han öppnade ögonen.
Han drog ner mig i sängen och kysste mig. Plötsligt kände jag hans hand på mitt ena bröst under tröjan. Hans stånd kändes mot mina jeans och det tände mig. Han tryckte sig mot mig och drog samtidigt min tröja över huvudet. Han tittade på mig, knäppte upp mina jeans och ställde sig på knä för att kunna dra av dem. Jag lät det hända.

Vi älskade som om vi varit med varandra många gånger tidigare. Han passade perfekt in i mig. Var så skön, gjorde allt så skönt. Det var en perfekt andra träff. Och kaffet? Jo, det var också gott.