Blog,  Tinderdejter

Ibland går det snabbt när man matchar.

Jag matchade med en kille på tinder ganska sent på kvällen. Jag var uppkopplad och väntade på att ni skulle ringa samtidigt som jag låg och swipade. 

Jag hade fått in några riktigt härliga samtal där jag fick mysa med några sköna killar som jag hade fått orgasm tillsammans med. Jag var fortfarande kåt och våt när jag matchade med den här killen. 

Meddelandena började som vanligt med att vi pratade om våra intressen och försöka hitta likheter. Men där låg jag, naken och kåt i min säng så det gick ganska snabbt över till att vi istället började prata om vad vi gillar i sängen. Och ojojoj, där fanns det likheter. Han beskrev sig som en dominant kille som tar vad han vill ha när han vill ha det. Han älskar att slicka och knulla hårt. 

Jag skrev till han att det var väldigt ensamt och tråkigt i min säng och att jag inte var speciellt sugen på att sova fast klockan var ganska mycket. Han fattade vinken direkt och frågade om han fick komma över. Jag sa självklart JA och eftersom han bodde rätt nära så tog det inte lång tid innan han ringde på dörren. 

Jag hade tagit på mig bh, vita stringtrosor och ett löst sittande linne när jag öppnade dörren. Han hann knappt komma över tröskeln till lägenheten innan han tog tag i mitt huvud och kysste mig passionerat. Hans tröja åkte av och sen tog han tag i min nakna rumpa, lyfte upp mig och tryckte upp mig mot väggen där vi kysstes kraftigt samtidigt som både mitt linne och min bh åkte av. Han släppte ner mig på golvet och jag tog av honom hans jeans och kalsonger. 

Jag ställde mig på knä framför han och började suga hans kuk som nu var stenhård. 

Han tog tag i mitt huvud så han kunde bestämma både takten och hur djupt jag skulle suga, jag njöt och blev bara våtare och våtare. 

Han kom och sprutade sin sperma i min mun där vi fortfarande var i hallen. Han lyfte upp mig, bar mig till sängen där han sen slickade mig till orgasm. Nu var han hård igen och klättrade upp på mig, han vände på mig så jag låg med rumpan upp i vädret. Han kysste min rumpa, smiskade min rumpa med handen och sen tryckte han in sin stenhårda kuk i mig och knullade mig hårt bakifrån. 

Jag fick flera orgsmer till den natten.

Puss och kram Amanda